Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Arhiva articole din categoria «Mincare si bautura traditionala»

Noua Zeelanda Doi: Tara asta nu-i creata de om! De aia, Hangi de mincare, Lemon si Paeroa de baut, backpackers de dormit cu 30-40 de dolari. Spune Aniela din NZ

Categorii: Hotel, pensiune, somn, Mincare si bautura traditionala, Omul

Calatorie in Noua Zeelanda. Monumentul istoric este natura insasi (POZA DE PE TRIPADVISOR). Aniela Pojar ne este ghid:

[...]

Citeste mai departe
Breaza Brasov – Anul Nou 2: Mincare si bautura traditionala? reciclare. Smecherie sau imbecilitate: Sint gazda. Las’ pe oaspete sa traga de mine

Categorii: Mincare si bautura traditionala

Am început la ora 8 seara:

Tobă, salam de vară, caltaboş, brînză. Adunate de prin mici dejunuri si zgircenie.
2 salate: beouf [...]

Citeste mai departe
uichendist 2009: Mincarea temelie, bautura fudulie. Mincare delicioasa in noaptea de ANUL NOU!

Categorii: Mincare si bautura traditionala

In Romania, LOCUL INTII: Clos de Colombes, vinul acros, meniul frantuzesc, atmosfera. Incredibil loc. Scump-scump. Dar scump si fiindca nu [...]

Citeste mai departe
Micii de Deduleşti – Dealul Negru. Pe ploaie, vînt şi post.

Categorii: Aici plecam de-acasa, Mincare si bautura traditionala

Mirel Banica paseste din nou pe urmele deliciilor de uichendist. Pe uichendist.ro acum, despre Mititeii de Dedulesti. Dupa doua-trei zile [...]

Citeste mai departe
Parisul meu 4, powered by Paravion: Intilnirea stapinilor lumii de la “La Ville d’Argentan”. La negocierea lumii cu Iisus, Moş Crăciun, Turnul Eiffel şi Somnul de la Zara

Categorii: Mincare si bautura traditionala, Poza Cultura Istorie

Vineri seara, era frig, eram spre Hotel La Fleche D’Or. Mă pătrunsese rău frigul şi am pătruns şi eu [...]

Citeste mai departe
Parisul meu 3, powered by Paravion: Spuneti-mi nebun. Ore in Tirgul de Craciun. Pe Champs Elysees. Voluptoasa mea pastrama de rata. Nuga tandra.

Categorii: Mincare si bautura traditionala, Poza Cultura Istorie, Rating in endorfine

Bucurati-va si voi! Ginditi-va cum ar fi sa fim cu totii acum, Acum, pe Champs Elysees. Un vin fierbinte. O [...]

Citeste mai departe
Ivanciuc, uichendist.ro. Etna 3: Pe Stromboli a facut supravietuire – smochine salbatice, mure şi apă scursa de pe stinci

Categorii: Hotel, pensiune, somn, Mincare si bautura traditionala, Socotelile

Cornel Ivanciuc este uichendist.ro. I-am dat endorfina mea să povestească cea mai proaspătă incursiune a lui pe VULCANUL ETNA.
Iată [...]

Citeste mai departe
Endorfina lui Mirel Banica 6: Ciolanul de porc sărat, zvântat la vânt şi afumat. Prăjitura cu nucă şi gem. De la Mariana si Luminita din Viscri 44.

Categorii: Mincare si bautura traditionala

Pensiunea Viscri 44
De la Strada Bisericii nr. 44. Apropo, am observat că aici există (încă) un respect aproape imperial [...]

Citeste mai departe
Constanta 7: Restaurant On Plonge – 650 mii. Mincare si atit, o ciorba de peste, un salau, un chefal, bere

Categorii: Mincare si bautura traditionala

65 lei: heineken, 2 bucăţi, ciorbă de peşte 5 lei, sălău prăjit 16 lei, chefal prăjit 15 lei, mămăligă, mujdei [...]

Citeste mai departe
Constanta 3: Clos des Colombes – detaliul face viata, amanuntul face vinul, nota, va rog!

Categorii: Mincare si bautura traditionala

Clos des Colombes nu este în Constanţa. E aşezat pe Terra Rosa dintre Neptun şi Olimp. Terra Rosa e tipul [...]

Citeste mai departe

Articole mai vechi »

La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

Youtube, eu tube, noi tube